Cleo 


Besöks- och terapihund 

Cleo och jag arbetar tillsammans som besöks – och terapihundsteam.

Cleo är vår nya kollega och  komplettera teamet med sina fina egenskaper.

Idagsläget arbetar vi största delen med besökande verksamhet på äldreboende och demensboende. Våra insatser passar även andra typer av verksamheter för både äldre och yngre individer.Insatserna skräddarsyr vi tillsammans efter behov, önskemål, mål och dagsform.

Våra uppdrag passar såväl i grupp som till den enskilda individen. Efter behov och önskemål finns även alternativet att besöka oss här hemma på landet i Strängnäs kommun.

Vårt upptagningsområde är Södermanland med omnejd och vi har som gränsatt vi kör max 1 timme till arbetsplatsen, detta för att hunden inte ska behöve färdas längre stunder.
Vi kommer gärna ut till dig, din arbetsplats eller ditt företag och berätta om oss, vårt arbete och varierande arbetssätt, vilket är en bra första kontakt när man vill införa hund i sin verksamhet eller sitt hem.

Tillsammans i vårt team jobba vi individanpassat, berikande, rehabiliterande,förebyggande, glädjespridande och vi ger insatser som öka indiviens livskvalite.

Hunden är länken och dörröppnaren som sprider glädje, motivation, inspiration, kärlek och höjer nivån av må-bra-hormoner hos individen.

Mötet med oss kan tex:

  • skapa motivation till rörelse

  • ge känsla av sammanhang

  • inspirera till aktivitet

  • inge trygghet & minska ensamhet

  • ge lugn och vara en fin och kravlös vän.


Vårt mål är att ge en hälsa i balans och vara den pusselbiten somfattas för att individen/gruppen ska nå dit.

Du når mig på nedan kontaktuppgifter:


Telefon:073 3367266
Mail: sabine.fink@merted.se


Merted AB

556860-9985


Brotorp 1, 647 95 Åkers Styckebruk