I vårt serviceavtal ingår:

1-2 besök per år följt av förslag på eventuella åtgärder

Säkerhetskontroll och funktionstest av maskiner och installationer

Detaljerat besiktningsprotokoll

Årlig statusbedömning av maskinerna

Merted AB

556860-9985


Brotorp 1, 647 95 Åkers Styckebruk

Email:roland.fink@merted.se

Tel: 072-743 67 13© Merted AB 2016

Vi arbetar i stor utsträckning med reparation, service och installationer av tvättstugor och hushållsutrustning. Hushållsutrustning innefattar maskiner så som tvättmaskiner, torktumlare, diskmaskiner, spisar och kyl. Vi kan erbjuda Serviceavtal gällande underhållsservice på tvättstugor i flerfamiljshus.


Vår affärsidé är att ge den bästa och snabbaste servicen inom Sörmland och Västmanland samt ha försäljning av högkvalitativa och miljöanpassade varor. Vi vänder oss till fastighetsägare, förvaltare, bostadsrättsföreningar, företag och privatpersoner.


Du som fastighetsägare kan teckna ett serviceavtal vilket innebär att vi kan hålla en kontinuerlig uppsikt över fastighetens eller föreningens tvättstugeutrustning. Med återkommande underhåll och service förlänger vi produkternas livslängd samtidigt som vi minimerar risken för akuta driftstörningar.

Vi utför installationsarbeten av vitvaror i Sörmland och Västmanland. Vi ser också till att alltid forsla bort gamla vitvaror, samt ser till att de hamnar rätt på miljöstationen. På så sätt bidrar vi till att minska miljöpåverkan och att de delar som kan återanvändas kommer till användning. Har du köpt din produkt genom oss ingår givetvis även hemleverans före installation.


Oavsett om du har köpt en ny tvättmaskin, torktumlare mangel, torkskåp, kyl eller spis hjälper vi till med installationen. På så sätt ansluts dina nya vitvaror på ett säkert och korrekt sätt så att du kan känna dig trygg.


Vi vänder oss till fastighetsägare, förvaltare, bostadsrättsföreningar, företag och privatpersoner. Oavsett hur du bor hjälper vi dig att få en korrekt installation i kök och tvättstuga.